søndag den 17. februar 2013

Ikke længe og så alligevel


Man kan altid finde noget at fejre. Noget at være glad over og råbe hurra for. I dag fejrer jeg, at min blog (i sin nuværende form) har 1 måneds fødselsdag. Ikke længe, men nok til at opdage, at det er sjovt at blogge. At være chef for både journalistik, grafik og redaktion, det passer mig åbenbart godt. Vi har haft en del interne diskussioner om form og indhold, men efterhånden er vi vist kommet overens(...) Og så er det berigende, at være med cyberspace på gennemrejse hos jer. At følge lidt med i, hvad I er optaget af i jeres tilværelse. At blogge, er en interessant opdagelse af, hvordan nutidens ansigtsløse forbindelser, fungerer. At venlighed, opmuntring og støttende kontakt kan opstå, uden anden baggrund end det skrevne ord og måske lidt billeder. Det giver håb og det kigger jeg altid efter.

Jeg vil gerne sige tak til dig, der ind imellem lægger din vej forbi min blog. Jeg bliver altid glad når du skriver et par ord, men også når jeg blot ser dig i mine besøgstal. Jeg håber, at du også i fremtiden har lyst til at kigge indenfor.

Smil og vinke
og med hilsner fra hele redaktionen
Mette

10 kommentarer:

 1. Tillykke med den förste mäned :-)

  SvarSlet
 2. Hjertelig tillykke Mette og team ;-)
  Selv tak og et stort varmt tak fordi vi må læse med og du deler skønne billeder og fantastiske tekste med os! Det er altid en fornøjelse at kigge forbi og spændende at følge dig.
  Glad cyberhilsen og nyd dagen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak og så sandelig i lige måde, Nola. Det føles som et lille hverdags eventyr/mysterie, at udveksle med en man ikke kender. Alt det vi normalt fanger ind på og vurderer udfra, er skåret væk. Stykke for stykke samler man sammen til sit eget indre billede af, hvem den anden mon er ;-)
   Det er en særlig oplevelse.
   TAK!

   Slet
  2. Det er fuldstændig rigtig! Bloggen er vores udseende og påklædning og giver det første indtryk. Sjovt nok syntes jeg også at man herinde har forskellige "forhold", nogen hænger man bedre ved på og udvikler et eget sprog...... ligesom i hverdagen. Det er virkelig en særlig oplevelse!

   Rigtig god aften :-)

   Slet
  3. P.S. dine lys er virkelig søde, dem kan jeg rigtig godt lide :-)

   Slet
 3. Tillykke med "fødselsdagen"! :-) Man bliver hurtigt bidt af at blogge - mit første år er allerede gået!

  Jeg har en konkurrence på min blog, om et gavekort på 500 kr. til footway.dk! Kig gerne forbi, hvis du har lyst.
  http://www.rikkesunds.dk/2013/02/konkurrence-footway.html

  Knus knus

  SvarSlet
 4. Bloggen er vores udseende og påklædning; gud, ja, - sjov tanke! Og mon vi ikke alle netop har designet bloggen, så den rent faktisk ligner os/ afspejler os ;-) Det næste du skriver - helt enig! Derfor er det heller ikke helt rigtigt når jeg selv skriver, at det vi normalt vurderer udfra, her er skåret væk. Det er fortsat til stede, blot i en lidt anden form :-)

  SvarSlet
 5. Til lykke med din første måned som blogger; må det ikke blive den sidste! Fra en, som beundrer dine ord, tanker og billeder :-)

  SvarSlet
 6. Tak, det var pænt skrevet.
  På genlæs/skriv :-)

  SvarSlet

Du kan altid kommentere et indlæg - om du følger bloggen eller blot kom forbi.
Sådan gør du:
1. Skriv din kommentar i feltet ovenfor.
2. Vælg en identitet f.eks. "Anonym"
3. Tryk på "Udgiv din kommentar"
Det er så let - og jeg bliver så glad :-)

Ældre indlæg