torsdag den 31. januar 2013

Altid - som aldrig før


Det er sjovt som de geometriske former altid har draget mig. Jeg elsker deres iboende evne til at danne mønstre. Jeg husker mig selv sidde som barn, med forskelligfarvet træbrikker i trekanter og og harlekins firkanter. De blev lagt så de dannede mønstre, igen og igen og igen.

Forleden dag, temmelig mange år efter, gjorde jeg det samme igen. Blot havde jeg klippet formerne ud af karton. Jeg lagde dem op på lidt forskellig vis og da jeg endelig var tilfreds, limede jeg dem fast. Et hyggeligt og overkommeligt projekt, som jeg nu nyder på min væg - lige dér, hvor der i grunden havde været lidt trist, længe.
      

6 kommentarer:

 1. Det ser super flot ud!! Skøn farvesammensætning og meget elegant med den sorte ramme :-)
  Rigtig god ide...... sååå måske er der ikke noget at være ked af hvis det regner hele weekenden ;-)
  God start på den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Nola. Dejligt, at dit blik synes om det færdige resultat :-) Når man først sidder med trekanterne finder man ud af, hvor uendelig mange mønstre man har mulighed for at danne. Kunne godt blive en idé der greb om sig...
   Regn, næ, her fik vi sne, rimfrost og sol foroven. Det har jeg nydt, inde og ude. Håber du har kunne tilpasse dine aktiviteter efter jeres vejr (regn?)
   Smil og vinke

   Slet
 2. Hej en super god ide det skulle man da måske prøve af kaste sig ud i en dag god dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt du fandt min blog, velkommen :-)
   Hvis man ønsker sig et par dejlige timer i fuld fordybelse, så er sådan et klippe/klistre projekt, en af måderne :-) Man skal blot være omhyggelig med udklipningen og oplægningen, da det hele ellers "skrider".
   Smil og vinke

   Slet
 3. Kære Mette
  Nu fandt jeg linket til din blog. Det havde gemt sig langt nede på min FB - side. Du har ret, det er lige noget for mig! Inspirerende og en tilpas god balance imellem ord og billeder. Knus, Fine

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg vel nok glad for, Fine. Jeg reklamerer jo med, at jeg altid har kaffe på kanden herinde. Nu da jeg ved du også kigger ind, vil jeg sørge for ditto at have en kande med god te (af mærket cyper) ;-)

   Slet

Du kan altid kommentere et indlæg - om du følger bloggen eller blot kom forbi.
Sådan gør du:
1. Skriv din kommentar i feltet ovenfor.
2. Vælg en identitet f.eks. "Anonym"
3. Tryk på "Udgiv din kommentar"
Det er så let - og jeg bliver så glad :-)

Ældre indlæg